Pia Konstantin Berg – Punktum punktum komma streg

Punktum punktum komma streg handler om 23-årige Nora, der forelsker sig i sin øretæveindbydende underviser, Mads. Det er en romantisk komedie, som foregår på SDU i Odense, hvor Pia Konstantin Berg selv har studeret journalistik. Der er derfor trukket på en del minder fra hendes egen studietid – og krydret med den fiktionelle forelskelseshistorie. 

Berg har oversat en del romaner af den amerikanske romcom-forfatter Ali Hazelwood, som ofte skriver om det naturvidenskabelige universitetsmiljø, som hun selv er rundet af. Dette gav Berg lyst til at skrive en roman med udgangspunkt i Center for journalistik, både fordi stedet danner ramme om et ret unikt studiemiljø, men også fordi, at hun ønskede at skabe en historie med Odense som arena. 

Pia Konstantin Bergs bøger kredser ofte om præstationskulturen, og det gælder også for Punktum punktum komma streg, hvor både Nora og Mads må tage deres liv og ambitioner op til revision.
Det er vigtigt for Berg at vise særligt den unge målgruppe, at der er mange veje i livet, og at verden ikke ramler, hvis noget ikke går som planlagt. Det mener hun, der er brug for i en verden, hvor alt for mange mistrives og føler, at de ikke slår til.

Pia Konstantin Berg vil blive interviewet af Sofie Bødker Madsen.

Om Pia Konstantin Berg
Pia Konstantin Berg (f. 1985) debuterede i 2016 med romanen Vi var engang og har siden skrevet en række bøger, hvori hun beskæftiger sig med, hvordan præstationssamfundet påvirker os som mennesker. I 2019 vandt hun Gyldendals romankonkurrence ‘Det der kærlighed’ med ungdomsbogen Sommeren venter. Senest har hun udgivet den romantiske komedie Punktum punktum komma streg på Gutkind Forlag. Hun arbejder desuden i film- og tv-branchen og har blandt andet skrevet manuskript til komedien Bytte bytte baby.

Foto: Lea Meilandt.

Om Sofie Bødker Madsen
Sofie Bødker Madsen er til daglig bibliotekar på Odense Hovedbibliotek, hvor hun primært arbejder med skønlitteratur for voksne. Sofie arbejder desuden med guidet fælleslæsning og i sin fritid driver hun Instagramprofilen @hjernebiblioteket, hvor hun formidler bøger, der kredser om mental sundhed.

Om Word Festival
Word Festival hylder ord med op mod 150 oplæg, debatter, samtaler og oplæsninger på fantastiske kulturscener i Odense centrum såsom ODEON, Koncerthuset, Brandts, Kulturmaskinen og Teater Momentum.

Temaet for festivalen er tid – et fascinerende begreb, der kan skabe utrolig mange samtaler om alt fra det helt nære og praktiske til det højtflyvende og fantastiske. Fredag dykker vi derfor ned i fortiden, men også barndommen og begyndelser. Lørdag står i nutidens tegn, men også status quo i verdens kriser såvel som de menneskelige af slagsen. Søndag tager vi hul på fremtiden, men også den 3. alder, slutninger og det, der sker på den anden side og ude i universet.

Glæd dig til tre inspirerende dage, hvor vi checker ud af hverdagens digitale larm og gør plads til dialog og eftertænksomhed

Praktisk information
Du får adgang til dette event med en partout- eller dagsbillet til Word Festival efter først-til-mølle-princippet. Mød derfor gerne op i god tid før eventets start. Så er din chance for at få en plads større.

Vi kan af hensyn til sikkerhed, brandmyndigheder mm. ikke øge de angivne pladser til de enkelte scener. Til gengæld er alle scener i gåafstand fra hinanden, og derfor kan du opsøge andre events, hvis du oplever at gå forgæves til et arrangement.