Fonden for Fynske Bank støtter Word Festival med 300.000 kr.: Nyt business-spor på programmet

Word Festival kan med stolthed annoncere, at Fonden for Fynske Bank har valgt at støtte festivalen med 300.000 kr. over de næste to år. Støtten bruges til et nyt, dedikeret business-spor i programmet med fokus på aktuelle og fremtidige udfordringer inden for digitalisering, AI, ledelse og samfund. Sporet vil blive navngivet FYNSKE BANK-sporet som en anerkendelse af fondens bidrag.

“Med støtten fra Fonden for Fynske Bank kan vi skabe et unikt business-spor, der tiltrækker erhvervslivet og skaber endnu større engagement i byen,” udtaler Anne Dyrehauge, direktør for Word Festival. “Det er en fantastisk mulighed for at udvikle festivalens profil og sætte fokus på emner, der er afgørende for vores samfund.”

Festivalen løber af stablen fra den 31. januar til 2. februar 2025, hvor en række prominente oplægsholdere og debatter vil sætte dagsordenen. I FYNSKE BANK-sporet finder man blandt andet eksperter som Lars Tvede, Emilia van Hauen og Mirco Reimer-Elster, der vil belyse emner som kunstig intelligens, ledelse af Generation Z og kampen om den nye verdensorden. 

Hos Fynske Bank ser man frem til at være en del af festivalens udvikling:

”Vi er stolte af at støtte Word Festival og bidrage til at styrke det lokale erhvervsliv gennem relevant viden og inspiration. Fynske Bank-sporet præsenterer en imponerende række af interessante oplægsholdere, og vi glæder os til at opleve, hvordan de med deres erfaringer, viden og pointer kommer til at sætte sit præg på Odense i de tre dage, som festivalen løber over,” siger Michael Sabro-Lippert, der er erhvervscenterdirektør i Fynske Bank i Odense.

Med op mod 150 events på 20 forskellige scener i Odense centrum er Word Festival en af Danmarks største kulturfestivaler, som fejrer ordet. Målet er at inspirere, underholde og danne – og nu også at give erhvervslivet ekstra vitaminer gennem et stærkt business-program.

Se, hvem du blandt andet også kan møde på FYNSKE BANK-sporet, her: 

  • Christina Boutrup, erhvervsjournalist og en af landets førende Kina-kendere.
  • Matilde Kimer, korrespondent for DR.
  • Mads Brügger og tilrettelæggerne bag Den sorte svane.
  • Jacob Sorgenfri-Kjær, journalist og forfatter, aktuel med bogen Kig op.
  • Friis Arne Petersen i samtale med Kurt Strand om Den forandrede verden.
  • Anders Ravn Sørensen, forfatter, ph.d. og lektor ved CBS, om Børsen.
  • Bente Klarlund, overlæge og forfatter.
  • Bo Bergstedt, Technology Strategisk på TV 2, om AI.
  • Imran Rashid, speciallæge i almen medicin, forfatter og foredragsholder.

Sikre dig dine billetter i dag og oplev FYNSKE BANK-sporet! 

Om Fynske Bank
Fynske Bank blev dannet i 2013 ved en fusion mellem Svendborg Sparekasse og Vestfyns Bank. Banken har hovedsæde i Svendborg og er lokalt baseret med 11 afdelinger på Fyn, i Trekantområdet og i Østjylland. Fonden for Fynske Bank ejer 45 procent af banken og støtter aktivt lokalsamfundet med donationer til det frivillige fritids- og foreningsliv. I 2024 uddeler Fonden for Fynske Bank donationer for omkring 20 millioner kroner. Banken har 205 medarbejdere. 

Michael Sabro-Lippert, Erhvervscenterdirektør i Fynske Bank i Odense.